Mere information om hospitalsløsninger
Du kan kontakte Jesper Dyrhøj, hvis du ønsker flere informationer om sikring af både patienter og hospitalspersonale.
Tlf. 51 44 32 33
okt 7, 2024
”Der er stor interesse for plug & play i forhold til komponenter på patientstuen. Men også for de trådløse muligheder til personale- og demenssikring,” siger Jesper Dyrhøj. Han er en af Tunstalls chefkonsulenter, som virkelig fik brugt stemmebånd og ører til FSTA Årskonference. Her stod han på Tunstalls stand, hvor aktiviteten var stor alle dage.
Jesper Dyrhøj fortæller: ”De trådløse alarmsendere giver patienterne mulighed for at bevæge sig trygt rundt på afdelingen. Med en trådløs alarmsender kan de nemlig altid tilkalde hjælp. Og så passer senderen på et standard-patientarmbånd.”
Han uddyber: ”Hospitalerne oplever flere og flere patienter, som lider af demens. Det giver personalet ekstra arbejde, når de skal passe på, at patienterne ikke forlader stuen eller afdelingen. Når personalet giver en trådløs demenssender til patienten, modtager de automatisk en alarm, hvis den demensramte forlader et foruddefineret område. Alarmen kan de modtage på deres smartphone.”
Med mobil alarmhåndtering kan personalet øjeblikkeligt modtage og håndtere notifikationer, kald og alarmer på smartphones.
Notifikationer, kald og alarmer præsenteres med farve og ikon i relation til kaldetypen og lyd i henhold til alarmens prioritet. Kald og alarmer, som er accepteret af kolleger, præsenteres nedtonet, indtil de er afstillet. Jesper Dyrhøj pointerer, at brugervenligheden og designet fik mange roser med på vejen af deltagerne på FSTA.
”En løsning fra Tunstall kan altid udvides. Hospitalet kan fx starte med en enkelt somatisk afdeling, og senere udvide med flere dele af hospitalet. Det gælder også for den psykiatriske del af hospitalet, så samme teknologi anvendes på tværs af alle afdelinger,” pointerer Jesper Dyrhøj. Han siger også, at kaldeenhederne på patientstuen nemt kan udskiftes. De har en ensartet designline og kan ”klikkes” ind i montagerammerne. Udskiftning er enkelt og sker uden brug af værktøj eller PC. Det er noget, som hospitalspersonalet godt kan lide,” beretter Jesper Dyrhøj.
Desværre kan hospitalets personale indimellem føle sig truet. Det kan skyldes stærkt medicinerede patienter og udadreagerende demensramte. Det kan være i akutmodtagelsen, hvor personalet kan møde mennesker, der er påvirkede af stoffer eller alkohol. Eller det kan ganske enkelt være utålmodige tilskadekomne.
”En overfaldsalarm kan højne sikkerheden og giver personalet større tryghed, når de får hjælp via et enkelt tryk på en alarmsender. Personalesikring er derfor en integreret del af en hospitalsløsning fra Tunstall,” slutter Jesper Dyrhøj.
Du kan kontakte Jesper Dyrhøj, hvis du ønsker flere informationer om sikring af både patienter og hospitalspersonale.
Tlf. 51 44 32 33