Vores vision

En verden, hvor mennesker har friheden til at leve livet fuldt ud på et sted efter eget valg

Vores team er på næsten 3.000 ansatte – i 19 lande verden over. Det giver Tunstall en uovertruffen strategisk indsigt i sundhed og plejeløsninger på globalt plan.

Tunstalls mission

Ved hjælp af teknologi og tjenester at give øget livskvalitet og uafhængighed til mennesker med behov for pleje og omsorg.

15 regionale vagtcentraler

Gennem vores 15 regionale vagtcentraler arbejder vi dagligt med sundhedspersonale og hjemmepleje. Vi yder støtte, så de kan hjælpe med at håndtere langsigtede helbredstilstande og give personcentreret pleje. Denne omfattende indsigt gør det muligt for os at udvikle digitale løsninger, der forbedrer uafhængigt liv og forbedrer effektiviteten i klinisk behandling.


Kort om Tunstall

5 millioner

5 millioner

forbundne nødkald

15

15

vagtcentraler på verdensplan

1.4 millioner

1.4 millioner

brugere monitoreres

235

235

Customer response centres


Hvorfor løsninger fra Tunstall?

Vores innovative, digitale løsninger kombinerer fremtidssikker teknologi, sikker tilslutning og pålidelig 24/7 overvågning. Det giver tillid, tryghed og ro i sindet i plejen.

Løsninger

Strategisk

Strategisk

Helhedsløsninger fra én og samme leverandør. Vores løsninger omfatter hardware, software, muligheder for døgnbemandet vagtcentral, samt supervision, support og service.

Banebrydende

Banebrydende

Ny teknologi muliggør bedre selvstændig levevis. På baggrund af 65-års erfaring indgår Tunstalls teknologier i boliger, sundhed og pleje verden over. Vi søger efter at bruge vores omfattende viden til løbende at forbedre vores produkter og services for at imødekomme de aktuelle behov – og de fremtidige.

Lang erfaring

Lang erfaring

Hver dag løser vi udfordringer inden for ældre- og plejeområdet over hele verden. Ved hjælp af vores indsigt i teknologi, udvikler vi løbende nye løsninger. Det hjælper med at levere proaktive løsninger – med mennesket i centrum.

Certificeret

Certificeret

Skalerbare, omkostningsbesparende og certificerede løsninger. Vores pålidelige ISO-certificerede portefølje giver hjælp og støtte 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Vi tilbyder skalerbare og pålidelige løsning, der giver stor værdi for pengene. Med Tunstall behøver du blot én leverandør.

Innovativ

Innovativ

Effektivitet gennem innovation. Vores tilgang til innovation har gjort os til de første med et alarmsystem for ældre og bevægelseshæmmede. Vi har siden fortsat med at omfavne intelligent teknologi og forblive i spidsen for den digitale sundheds- og plejesektor over hele verden.

Fleksibel

Fleksibel

Den mest passende plejeløsning med fjernovervågning, kommunikation og digital teknologi benyttes til at forbinde personer, familier eller sundhedspersonale. Det giver mere frihed, fleksibilitet og styrker en selvstændig levevis.

Forbundet

Forbundet

Digitale, cloud-baserede løsninger giver mulighed for at holde folk informeret – og forbundet – gennem apps og datadeling. Vores intelligente løsninger giver relevant indsigt og mulighed for at levere effektiv, proaktiv og forebyggende pleje.


Kontakt os

Klik her

Nyheder

Mere info

Cases

Læs mere om, hvordan Tunstall hjælpe med innovative løsninger inden for plejeområdet.

Mere info
Velfærdsteknologi til hjemmepleje og plejehjem

Plejeløsninger

Vores innovative udvalg af plejeløsninger og services gør det muligt for folk at leve et mere selvstændigt og indholdsrigt liv. Uanset om det er i eget hjem eller plejebolig, så bidrager vores løsninger til en effektiv og omhyggelig pleje.

Mere info