Vores vision

En verden, hvor mennesker har friheden til at leve livet fuldt ud på et sted efter eget valg

Vores team er på næsten 3.000 ansatte – i 19 lande verden over. Det giver Tunstall en uovertruffen strategisk indsigt i sundhed og plejeløsninger på globalt plan.

Tunstalls mission

Ved hjælp af teknologi og tjenester at give øget livskvalitet og uafhængighed til mennesker med behov for pleje og omsorg.

15 regionale vagtcentraler

Gennem vores 15 regionale vagtcentraler arbejder vi dagligt med sundhedspersonale og hjemmepleje. Vi yder støtte, så de kan hjælpe med at håndtere langsigtede helbredstilstande og give personcentreret pleje. Denne omfattende indsigt gør det muligt for os at udvikle digitale løsninger, der forbedrer uafhængigt liv og forbedrer effektiviteten i klinisk behandling.


Kort om Tunstall

5 millioner

5 millioner

forbundne nødkald

15

15

vagtcentraler på verdensplan

1.4 millioner

1.4 millioner

brugere monitoreres

235

235

Customer response centres


Hvorfor løsninger fra Tunstall?

Vores innovative, digitale løsninger kombinerer fremtidssikker teknologi, sikker tilslutning og pålidelig 24/7 overvågning. Det giver tillid, tryghed og ro i sindet i plejen.

Løsninger

Strategisk

Strategisk

End-to-end, digital sundhed og plejeløsninger fra en enkelt udbyder. Vi kan levere komplette, end-to-end løsninger til dine digitale behov for sundhed og pleje. Vores velfærdsteknologiske løsninger indeholder alt hardware, software og de tilslutningsmuligheder, du har brug for til fjernovervågning og support.

Banebrydende

Banebrydende

Ny teknologi muliggør bedre selvstændig levevis. På baggrund af over 60-års erfaring indgår Tunstalls teknologier i boliger, sundhed og pleje verden over. Vi søger efter at bruge vores omfattende viden til løbende at forbedre vores produkter og services for at imødekomme dine behov nu og i fremtiden.

Lang erfaring

Lang erfaring

Uovertruffen global sundhed-, bolig- og omsorgsoplevelse. Hver dag løser vi udfordringer inden for sundhed, boliger og pleje over hele verden. Ved hjælp af vores strategiske indsigt i digital sundhed og pleje, indhenter vi digital teknologi og udvikler løbende mere banebrydende og livsforandrende løsninger. Det hjælper dig med at levere proaktiv og borgercentreret pleje.

Certificeret

Certificeret

Skalerbare, omkostningseffektive og certificerede løsninger. Vores pålidelige ISO-certificerede portefølje giver afgørende overvågning 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Vi tilbyder dig skalerbar og pålidelige løsning, der giver stor værdi for pengene. Med Tunstall behøver du blot én leverandør.

Innovativ

Innovativ

Effektivitet gennem innovation. Vores tilgang til innovation har gjort os til de første med et alarmsystem for ældre og bevægelseshæmmede. Vi har siden fortsat med at omfavne intelligent teknologi og forblive i spidsen for den digitale sundhed og plejesektor over hele verden.

Fleksibel

Fleksibel

Den mest passende plejeløsning, når du mest har brug for det. Fjernovervågning, telekommunikation og digital teknologi benyttes til at forbinde personer, familier eller sundhedspersonale. Det giver dig mere frihed, fleksibilitet og mulighed for at forbedre og styrke selvstændig pleje og levevis.

Forbundet

Forbundet

Tilslutning af sundhed og pleje, når som helst og hvor som helst. Digitale, cloud-baserede løsninger giver en utrolig mulighed for at holde folk informeret – og forbundet – gennem apps og datadeling. Vores intelligente løsninger giver dig relevant indsigt og mulighed for at levere effektiv, proaktiv, forebyggende og koordineret samfundsbaseret pleje.


Kontakt os

Klik her

Nyheder

Mere info

Cases

Læs mere om, hvordan Tunstall hjælpe med innovative løsninger inden for plejeområdet.

Mere info
Velfærdsteknologi til hjemmepleje og plejehjem

Plejeløsninger

Vores innovative udvalg af plejeløsninger og services gør det muligt for folk at leve et sundt, mere selvstændigt og indholdsrigt liv. Uanset om det er i eget hjem eller i plejebolig, giver vores proaktive og integrerede tilgang 24/7-overvågning og hjælp til effektiv og omhyggelig pleje.

Mere info