Vores erfaring – din sikkerhed

Hos Tunstall hjælper vi borgere med at leve et uafhængigt liv i egen bolig, når behov for pleje er aktuelt. Vi afbalancerer uafhængighed med en tryghed og hjælp, der opfylder de enkelte borgeres behov nu og i fremtiden.

Vores løsninger er både til egen bolig, plejehjemmet, specialinstitutioner og hospitaler. Løsninger tilpasses det aktuelle behov, og services kan fås på abonnement (Tunstall Freedom). Den nyeste teknologi giver fordele inden for plejeområdet – både for borgere, pårørende, personale og administrativ ledelse.

Hos Tunstall ønsker vi at lede udviklingen ved at realisere potentialet for velfærdsteknologi. Vi ønsker at give ældre- og plejeområdet mere rentable løsninger og hjælpe med at frigøre ressourcer til personalets kerneopgaver.

Team Tunstall

Fra start til slut. Vi tager hånd om dine udfordringer. Vores dedikerede medarbejdere gør deres bedste hver dag. Det gælder alle områder af organisationen – fra salgprocessen, projektledelse, undervisning og service. Vi har hjælpsomme alarmoperatører, nørdede udviklere og personale, der sender varer ud til dig. Vi kalder det kundeoplevelse "The Tunstall Way".