Mennesket i centrum. Intelligent. Fremtidssikret.

Fra løsninger i realtid, intelligente data og services på abonnement (Tunstall Freedom) til overvågning og support. Den nyeste teknologi giver fordele inden for plejeområdet – både for borgere, pårørende, personale og administrativ ledelse.

Verden bliver mere og mere digital. Hos Tunstall ønsker vi at lede udviklingen ved at realisere potentialet for velfærdsteknologi. Vi ønsker at knytte patienter, brugere, sundhedspersonale og boligforeninger tættere til os. Det giver mere rentable og tilpassede løsninger, samt mere kvalitet i vores leverancer til plejeområdet – både i eget hjem, plejehjemmet, specialinstitutioner og hospitaler.

Team Tunstall

Fra start til slut. Vi tager hånd om dine udfordringer. Vores dedikerede medarbejdere gør deres bedste hver dag. Det gælder alle områder af organisationen – fra salgprocessen, projektledelse, undervisning og service. Vi har hjælpsomme alarmoperatører, nørdede udviklere og personale, der sender varer ud til dig. Vi kalder det kundeoplevelse "The Tunstall Way".Styrkelse af strategiske løsninger

Med vores arbejde, på tværs af pleje og sundhed, giver vi mennesker mulighed for at tage en aktiv rolle i forvaltningen af deres egen pleje. Denne tilgang hjælper med at give et passende niveau af proaktiv støtte til at levere services, der passer til fremtiden.

Læs mere