Tysk kvalitet og dansk innovation

Patientkaldeanlægget flamenco® overholder de strenge sikkerheds- og driftskrav i forhold til den tyske standard DIN VDE 0834. Over 1.000 hospitaler, i hele verden, benytter kommunikationssystemer fra Tunstall. Det gør de bl.a. fordi flamenco® er skalerbar og kan designes til at opfylde de krav, der stilles til et moderne, sikkert og fleksibelt patientkaldeanlæg. 

Tunstalls softwareplatform hedder Composio. Den giver en række muligheder for at oprette dedikerede alarmer i forbindelse med udsendelse af kald til smartphones eller andre personlige mobile enheder. Dedikerede kald handler om, at forskellige kaldetyper kan dedikeres til fagligt relevant personale. WC-kald kan fx sendes til servicepersonale (evt. sosu assistenter) i stedet for, at sygefagligt personale skal bruge ressourcer på denne type kald. Normal-kald, hjertestop-kald og lignende kan sendes til fagligt relevant personale, mens fejl kan sendes direkte til teknisk personale osv. Alt administration omkring dette kan udføres i Televagt softwarens vagtplaner.

Kombinationen mellem flamenco® og Composio giver både et sikkert og innovativt patientkaldeanlæg, der kan benyttes i mange år fremover.

Fremtidssikret og bagudkompatibelt

I forbindelse med fremtidige opdateringer, af flamenco®, vil udstyr på den eksisterende løsning også kunne anvendes fremadrettet. Derudover giver et API interface en åben snitflade mod 3. parts produkter og systemer. 

Tråsløst udstyr

Når flamenco® forbindes med vores danskudviklede Composio software, kan der benyttes en lang række trådløst udstyr. Det kan fx være bærbare alarmsendere i stedet for træksnore.

Download brochurer om løsninger til hospitaler HER >

Vedligeholdelse af systemet

Vedligeholdelse af systemet

Tunstalls softwareplatform hedder Composio. Den giver hospitalets tekniske personale et brugervenligt værktøj til drift og vedligeholdelse af patientkaldeanlægget.

Telefoner

Telefoner

DECT-telefoner eller smartphones. App til iOS eller Android. Patientkaldeanlægget kan sende alarmer til den type telefoner, som anvendes på hospitalet.

Tunstall service og support

Tunstall service og support

Som kunde hos Tunstall er der mulighed for support døgnet rundt, 365 dage om året. Vejledning kan fås hos Tunstalls hotline i dagtimerne, mens teknisk hjælp kan rekvireres døgnet rundt.

Trådløst udstyr

Trådløst udstyr

Kombinationen af flamenco og Composio giver mulighed for både at anvende kablet og trådløst alarmudstyr. Det giver en løsning med mange muligheder og stor fleksibilitet. Alarmer kan fx sendes til personalet i den afdeling/område, hvor kaldet er aktiveret. Det sikrer hurtig hjælp, og giver øget sikkerhed for både patienter og personale.


Patientkaldeanlæg til hospitaler

Hospitaler

Fleksibelt og sikkert patientkaldeanlæg til hospitaler.

Mere info
Kaldeanlæg til sygehuse og hospitaler

Plug and Play

Patientkaldeanlæg til sygehuse og hospitaler – når det skal være enkelt, praktisk og sikkert.

Mere info