Vi håndterer flere netværksløsninger – herunder Wi-Fi

Wi-Fi har med ét AP kun en rækkevidde på cirka 12 m i radius, og det dækker sjældent et helt plejecenter for slet ikke at tale om udendørsarealerne.

Der er brug for en stor trådløs rækkevidde på et plejecenter, fordi mange beboere er udstyret med sendere, som fortæller, hvor de befinder sig, og om de har brug for hjælp.

En dement beboer skal selvfølgelig kunne bevæge sig frit rundt på plejecenteret både ude og inde – og det kræver rigtig mange AP’er. Det bliver hurtigt en dyr løsning.

Alarmer fra Tunstall sender til modtagere på LAN-netværket. Modtagerne opererer på en godkendt EU social alarmfrekvens og overholder EU-direktiverne på området. Det sikrer, at I ikke oplever forstyrrelse fra andet udstyr på frekvensen.

Ved anvendelse af den godkendte alarmfrekvens, opnås en lang rækkevidde på typisk 50 m indendørs og op til 1 km udendørs. Det betyder, at der skal sætte færre enheder op på hver lokation for at opnå den optimale dækning.

Alarmsendernes modtagere kan kobles direkte til netværket præcis som et AP, så de er stadig en integreret del af din overordnede it-infrastruktur.

Hos Tunstall står vi klar til at rådgive ift. hvilken løsning, der passer bedst til det aktuelle behov.

Kontakt en af vores konsulenter HER >Teknisk overblik

Er du it-ansvarlig i en kommune? Så er et overblik over kommunens løsninger på specialinstitutioner og plejecentre yderst vigtigt.

Mere info

Composio

Med Composio kan flere løsning samles i én. Det giver et godt overblik over alt udstyr, der findes på plejecentret eller i kommunen.

Mere info

Teknisk overvågning

Sikkerhed har vores højeste prioritet. Derfor tilbyder vi et overvågningsmodul til Composio/TeleVagt-controlleren.

Mere info