E-bog om demens

Data, dimser og demens – det er titlen på en e-bog, som vi har udgivet. Vi kan ikke besvare alle spørgsmål i en e-bog. Men vi kommer ind på data, dimser og demens. Det vil sige:

Data om demenssygdomme – på baggrund af statistikker og undersøgelser. Vi har i den forbindelse fået tilladelse til at viderebringe oplysninger fra Alzheimerforeningen og Nationalt Videnscenter for Demens.

Dimser dækker over mulige hjælpemidler og udstyr, som kan give større tryghed og sikkerhed i hverdagen for den sygdomsramte, de pårørende og plejepersonale. Læs bl.a. om en ”demenspakke”, der er et forslag fra Alzheimerforeningen. Det omtales i et interview, som vi har været så heldige at få med Alzheimerforeningens direktør, Nis Peter Nissen.

Demens er en betegnelse for en række sygdomstilstande, der alle bevirker vedvarende svækkelse af hjernens funktioner. Det kan du læse om i det første afsnit. Og så bringer vi en personlig beretning fra en pårørende til en ægtefælle med demens. En beretning, der giver et indblik i, hvordan sygdommen udvikler sig over en årrække, samt hvilke beslutninger, der skal tages.

E-bogen indeholder er på 44 sider og er fyldt med information, samt links til hjemmesider, der kan give dig yderligere viden om demens.

E-bogen "Data, dimser og demens": DOWNLOAD

 

Flere artikler om demens >


Velfærdsteknologiske løsninger fra Tunstall

Løsninger

Velfærdsteknologiske løsninger med mennesket i centrum.

Mere info

Cases

Læs mere om, hvordan Tunstall hjælpe med innovative løsninger inden for plejeområdet.

Mere info