Bid Manager Klaus Riisberg fortæller om vores abonnementsløsning, Tunstall Freedom.



IKA Årskonference 2020

mar 3, 2020

70 udstillere og mere end 500 deltagere var på plads, da IKA Årskonference 2020 løb af stablen i sidste uge. Lokationen var denne gang TIVOLI Hotel & Congress Center i København.

Det overordnede emne var i år "Adfærd i det offentlige indkøbsdanmark". Det betød bl.a., at konferencen bød på en række interessante oplægsholdere med særlige og specifikke evner inden for adfærdspsykologi.

I udstillerområdet var Tunstall repræsenteret med en stand, hvor de offentlige indkøbere kunne høre om muligheden for ”product as service”. Det vil sige, hvordan kommunen kan undgå store engangsinvesteringer, når de abonnerer på en serviceaftale i stedet for at købe. Samtidig kunne de også se, hvor nemt opsætning og nedtagning kan bestilles via en app.

Salgschef Anette Stjerne, chefkonsulent Peter W. Churchill og Bid Manager Klaus Riisberg beretter om en god og uformel stemning, samt inspirerende samtaler.

Product as service

Som den første kommune i Danmark har Aarhus valgt at omlægge indkøb af alarmudstyr og nødkald til product as service. Borgerne og medarbejderne er trygge og tilfredse. Og afdelingen for Sundhed & Omsorg har effektiviseret sit ressourceforbrug.

Læs om, hvordan Aarhus Kommune kan fokusere mere på de ældre HER >

Download brochure om Tunstall Freedom HER >

Få flere informationer om vores salgsteam HER >

Velfærdsteknologiske løsninger fra Tunstall

Løsninger

Velfærdsteknologiske løsninger med mennesket i centrum.

Mere info

Cases

Læs mere om, hvordan Tunstall hjælpe med innovative løsninger inden for plejeområdet.

Mere info

Kontakt

Kontakt vores administration eller salgsteam.

Mere info