Claus Kruse ses her i dialog med en af de mange deltagere til "Når innovation lykkes på tværs – 2024".



Når innovation lykkes på tværs 2024

apr 12, 2024

Vi ønsker en robust og bæredygtig sundhedssektor. Men hvordan skaber vi det? Det gør vi bedst sammen. Virksomheder, kommuner, hospitaler og videnscentre mødes derfor på tværs af grænser og sektorer. Senest til ”Når innovation lykkes på tværs”, som denne gang blev afholdt på SOSU Nord i Aalborg.

Personalemangel indenfor plejeområdet

Hos Tunstall er vi enige i, at fremtidens udfordringer, inden for sundheds- og ældreområdet, skal løses i et samarbejde. Et offentligt og privat samarbejde. Vi står klar til at byde ind med løsninger, der frigør tid for personalet. Vi hjælper også gerne med at implementere de løsninger, som allerede findes, og sprede dem mellem regioner og kommuner.

Tunstall på ”Når Innovation lykkes på tværs 2024”

Tunstall var også i år blandt de fremmødte virksomheder. Vores to udsendte var Sales Director Anette Stjerne og salgskonsulent Claus Kruse. De to kunne bl.a. præsentere elektroniske dørlåse og en række sensorer til hjemmet. Den største interesse samlede sig dog om vores overfaldsalarm.

Vold og trusler er desværre stigende indenfor plejeområdet. Et emne, som især TV2 News har haft flere udsendelser om. Sikkerhed for personalet er også et område, hvor vi hos Tunstall dækker over stor ekspertise.
Læs emnesider om sikkerhed for plejepersonale HER >

Når innovation på lykkes på tværs arrangeres af Danish Life Science Cluster, der i år samarbejdede med SOSU Nord.

Sådan lykkes innovation på tværs

Tunstall er en stærk sparringspartner, når det kommer til nytænkning og udnyttelse af allerede eksisterende muligheder. Det seneste eksempel er et offentlig-privat samarbejde mellem Tunstall og Skanderborg Kommune.
Læs om Tunstalls samarbejde med Skanderborg Kommune HER >

Innovation og bedre udnyttelse af velfærdteknologiske løsninger

Ønsker du oplysninger om, hvordan Tunstall kan hjælpe med at frigøre ressourcer eller øge sikkerheden for personalet? Så kontakt gerne vores salgsteam HER >

Velfærdsteknologiske løsninger fra Tunstall

Løsninger

Velfærdsteknologiske løsninger med mennesket i centrum.

Mere info

Cases

Læs mere om, hvordan Tunstall hjælpe med innovative løsninger inden for plejeområdet.

Mere info

Kontakt

Kontakt vores administration eller salgsteam.

Mere info