Jesper Christensen (til højre) takker sin forgænger, Jan Lochmann, for indsatsen gennem 15 år.



Jan Lochmann takker af efter 15 år

dec 7, 2022

”Nogle har sagt til mig, at nu skal jeg til at nyde livet. Men det er helt forkert! Man skal nyde livet hver eneste dag. Nyd livet så længe I har det.” Sådan lød indledningen på Jan Lochmanns afskedstale, der viste sig at være en blanding af opnåede resultater, opfordringer, et kig frem i tiden og små anekdoter. Dertil en stor tak til den danske ledergruppe og alle medarbejdere.

Tunstall gør en forskel for mange mennesker

”Det har været 15 fantastiske år i en virksomhed, der gør en forskel for mange mennesker. Vi kender alle mennesker, der har behov for hjælp. Om det er ældre mennesker, folk på hospitalet mv., så er vi med til at yde hjælp hver eneste dag,” fastslog Jan Lochmann. Han fortalte også, at han ser den danske ledergruppe, som den stærkeste i Tunstall – på baggrund af erfaring, kompetencer og blikket for kundernes behov. ”Gruppen har altid været fuldt ”committed” – og uden jeres support kunne jeg ikke selv have leveret,” fortsatte han.

Direkte til medarbejderne sagde han: ”Energi, motivation, passion, idérigdom – I leverer og I præsterer. I leverer i samlet flok, og derfor er vi vækstet til det, vi er i dag.”

Afslutningsvis fortalte han bl.a., at familien nu har førsteprioritet. Det bliver en tid, han virkelig vil nyde.

Ny Managing Director takkede for indsatsen

Efter Jan Lochmanns ”tak” til alle, tog Jesper Christensen ordet – som den nye Managing Director i Danmark. Han takkede for Jan Lochmanns mange år i virksomheden, samt de resultater, han har været med til at nå. Et emotionelt øjeblik opstod da Jesper Christensen sagde følgende: ”Hvad kommer vi så til at savne, når du går på pension? Vi kommer til at savne DIG.” Efter en kort pause takkede han for, at der blev vist tillid til, at han har fået muligheden for at følge efter på posten som Managing Director for Tunstall A/S.

Et vinderhold

Jesper Christensen fortalte også, at Jan Lochmann har været dygtig til at sætte et vinderhold. Til at ansætte folk, der er klogere end ham selv 😊 Den afsluttende bemærkning blev, at ”Jan Lochmann har vindermentalitet og er en chef, der giver plads. Men også en chef, der kan give et spark bagi” 😊

Jan Lochmann er i øvrigt overbevist om, at Jesper Christensen kan skabe fortsat vækst, hvis han har medarbejdernes opbakning (redaktionel bemærkning: den opbakning har han!).

Læs mere om Tunstalls nye Managing Director HER >

Velfærdsteknologiske løsninger fra Tunstall

Løsninger

Velfærdsteknologiske løsninger med mennesket i centrum.

Mere info

Cases

Læs mere om, hvordan Tunstall hjælpe med innovative løsninger inden for plejeområdet.

Mere info

Kontakt

Kontakt vores administration eller salgsteam.

Mere info