Jesper Christensen, Managing Director for Tunstall A/S.



Tunstall får ny Managing Director i Danmark

dec 1, 2022

I de sidste par måneder har en glidende overgang fundet sted på Tunstalls danske direktørkontor. Her har Jesper Christensen overtaget pladsen efter Jan Lochmann, der går på pension ved udgangen af året.

Jesper Christensen er 55 år og kommer fra Tunstalls egne rækker. Her har han siden 2016 varetaget stillingen som Business Development Manager og Head of Project. Han har dog arbejdet inden for branchen siden 1989, så det er med en god portion erfaring, at han overtager stafetten som Managing Director.

Jan Lochmann startede i virksomheden tilbage i 2007, hvor han tiltrådte stillingen som servicechef. Han blev landechef for Tunstall i Danmark i 2012, og nåede dermed 10 år på posten.

”Det er et privilegie og samtidigt et stort ansvar at skulle stå i spidsen for Tunstall i Danmark fremover. I fællesskab med mine dygtige kolleger ser jeg frem til at føre virksomheden videre fra det grundlag, vi bygger på. Min ambition er, at vi skal fortsætte vores vækst og levere stabile resultater, samtidigt med at Tunstall skal være en god arbejdsplads,” siger Jesper Christensen.

Han fortsætter: ”Vores mange kunder kommer ikke til at mærke skiftet på lederposten. De vil også i fremtiden opleve medarbejdere, der gør deres bedste – hver dag. Hos Tunstall fortsætter vi arbejdet med at være kundernes foretrukne leverandør af teknologi og tjenester, der giver øget livskvalitet og uafhængighed til mennesker med behov for pleje og omsorg.”

Velfærdsteknologiske løsninger fra Tunstall

Løsninger

Velfærdsteknologiske løsninger med mennesket i centrum.

Mere info

Cases

Læs mere om, hvordan Tunstall hjælpe med innovative løsninger inden for plejeområdet.

Mere info

Kontakt

Kontakt vores administration eller salgsteam.

Mere info