Højeste sikkerhed på plejehjem

jan 25, 2022

Det skal være trygt at bo på et plejecenter. Omgivelserne skal føles hjemlige og hyggelige. Det stiller høje krav til moderne sikrings- og kommunikationsløsninger for både beboere og personale.

Med skræddersyede løsninger, som er tilpassede og fleksible, kan vi tilfredsstille det enkelte plejecenters unikke behov. Vi ved også, at efterspørgsel og krav kan ændre sig. Derfor kan vores løsninger skaleres op og ned efter behov.

Med en løsning fra Tunstall har beboerne hurtig og nem mulighed for at få hjælp. Et enkelt tryk på en lille alarmsender kan fx give besked til personalet, der nemt kan reagere på alarmen. Personalet kan også hurtigt tilkalde assistance, hvis der skulle opstå behov for det.

70-80% af plejehjemsbeboere har en demenssygdom

Gennem årene har sammensætningen af plejehjemsbeboere ændret sig. Fra alderdomshjem, der bl.a. forhindrede ensomhed og social isolation, til plejehjem for ældre mennesker, der kræver megen pleje.

I dag har 70-80% af plejehjemsbeboerne en fremskreden demenssygdom. Demenssygdomme udvikler sig gradvist, så et plejehjem bør have demenssikring, som kan differentieres – alt efter, hvilke beboere, der er tale om. Nogle beboere har måske demens i et tidligt stadie, så de stadig kan gå en tur væk fra plejehjemmet, mens andre kan være så hårdt ramt, at de ikke bør forlade plejehjemmet alene.

Følelse af frihed for beboere med demenssygdomme

Demenssikring fra Tunstall giver beboerne en følelse af frihed. Frihed til at bevæge sig rundt uden et personale, der konstant overvåger dem. Inde på plejehjemmet kan demenssikringen bl.a. indeholde en række positionsmeldere, der gør det muligt at dele plejehjemmet op i en række zoner. Hvis en demensramt beboer forlader en bestemt zone, kan personalet få en alarm på deres telefoner. Det samme kan ske, hvis plejehjemmet forlades – eller hvis fx plejehjemmets udenomsarealer forlades. Sikringen kan tilpasses de helt specifikke og aktuelle behov.

Læs mere om alarmhåndtering på smartphones HER >

Demensring

Nogle beboere har måske demens i et stadie, hvor de sagtens kan bevæge sig rundt i plejehjemmets udearealer, som terrasser, haver, træningsstier mv. Her kan en demensring give mulighed for, at demensramte beboere kan gå rundt udenfor. Vel at mærke uden at føle sig provokeret af medarbejdere, som følger efter og holder øje med deres færden. Men forlades udearealerne, vil personalet modtage en alarm på deres telefoner.

Læs mere om demensring HER >

Vores erfaring – din sikkerhed

Som kunde hos Tunstall er det ikke nødvendigt at opsøge og finde informationer om opdateringer eller nye teknologier. Vores mange års erfaring med praktiske implementeringer og egne udviklingsafdelinger er nøglen til et sikkert og trygt miljø. Vi søger altid de rigtige input til løsninger – via dialog med plejepersonale i hele Norden. Det giver os et enestående kendskab til den teknologiske udvikling inden for pleje- og omsorgsområdet. Samtidig giver det os en stor indsigt i arbejdsgange, samt hvilke behov, der tegner sig i fremtiden.

Information om løsninger til sikring af plejehjem

Kontakt vores salgsteam for en snak om mulighederne med at skabe større sikkerhed og tryghed – både for plejehjemmets beboere, pårørende og personale.

Find kontaktpersoner i Tunstalls salgsteam HER >

Velfærdsteknologiske løsninger fra Tunstall

Løsninger

Velfærdsteknologiske løsninger med mennesket i centrum.

Mere info

Cases

Læs mere om, hvordan Tunstall hjælpe med innovative løsninger inden for plejeområdet.

Mere info

Kontakt

Kontakt vores administration eller salgsteam.

Mere info