Projektledelse – The Tunstall Way

jun 15, 2021

Solid projektledelse, digital byggeproces og godt samarbejde. Det er tre vigtige elementer i Tunstalls projektafdeling, der styrer over 200 projekter om året – for kommunale og regionale bygherrer i sundhedssektoren. Projekterne varierer i kompleksitet og størrelser – fra udvidelser af eksisterende plejehjemskaldeanlæg til helt nye personsikrings- og patientkaldeanlæg til store nye hospitalsprojekter.

Mange års erfaring med byggeprojekter indenfor den kommunale og regionale sektor

Vores projektledere og teknikere har stor erfaring i at håndtere projekter digitalt. Fra de første projektteringstegninger over drift- og vedligeholdelsesmateriale til kvalitetssikring og undervisningsmateriale. Korrespondance og løbende dokumentation udføres løbende i elektroniske værktøjer som Dalux og RIB.

Vores tegnestue har stor erfaring i både AutoCAD og Rewit. Tegnestuen understøtter vores projektledere og teknikere, når der fx skal afleveres projektteringstegninger og AS build tegninger.

Via kurser og webinarer sørger vores dygtige undervisere for uddannelse af brugere, superbrugere og teknisk personale. Både om brugen af vores løsning, samt drift og vedligeholdelse. Alt materiale udarbejdes elektronisk og stilles til rådighed for vores kunder efter kurserne. Derudover tilbyder vi uddannelse som e-learning.

Datablade, brugervejledninger og ”How-to” videoer stilles til rådighed via vores webshop.

Alt materiale udarbejdes kundespecifikt og tilpasses vores kunders løsninger og behov.

 

DOWNLOAD BROCHURE: 

Projektledelse – fra idé til drift og vedligeholdelse
Kvalitetsstyring

Kvalitetsstyring

Kvalitetsstyring fokuserer på at opfylde krav. Kravene kan justeres og kvalitetssikres kontinuerligt. Evt. justering af tolerance og kvalitetsmål vil ske via en tæt dialog i projektgruppen.

Kvalitetssikring

Kvalitetssikring

Kvalitetskrav skal opfyldes. Med kontrolpunkter måler vi kvaliteten op imod de aftalte ønsker. Vores kvalitetsteam udfører test og har processer for at afdække evt. fejl og mangler.

Kvalitetsforbedring

Kvalitetsforbedring

Med effektive processer for kvalitetskontrol sikrer vi en effektiv leverance, hvor kontrollen bidrager til løbende justeringer og forbedringer.


Velfærdsteknologiske løsninger fra Tunstall

Løsninger

Velfærdsteknologiske løsninger med mennesket i centrum.

Mere info

Cases

Læs mere om, hvordan Tunstall hjælpe med innovative løsninger inden for plejeområdet.

Mere info

Kontakt

Kontakt vores administration eller salgsteam.

Mere info