Hos Tunstall har vi dedikerede medarbejdere, der gør deres bedste hver dag.



Fremtidssikret kommunikation til hospitaler

mar 16, 2021

Tunstall er med til at skabe fremtidens digitaliserede løsninger. Det kan i nogle tilfælde ske i samarbejde med andre partnere, ligesom vi har stor ekspertise i at integrere mod andre leverandørers løsninger.

Mange muligheder

En løsning fra Tunstall har flere anvendelsesmuligheder og kan altid udvides. Inden for hospitaler kan der fx startes med en enkelt somatisk afdeling, og senere udvides med flere dele af hospitalet. Det gælder også for den psykiatriske del af hospitalet, så samme teknologi anvendes på tværs af alle afdelinger.

Kommunikationsplatform

Patientkaldeanlæg, til hospitaler, består af en række fortrådede komponenter og trådløst udstyr. Ovenpå patientkaldeanlægget lægger vi en kommunikationsplatform, der fungerer som personalets grænseflade til alarmhåndtering, administration og konfiguration af systemet.

Al software udvikles, testes og vedligeholdes af vores egen udviklingsafdeling. Det gælder selve kommunikationsplatformen, applikationerne til smartphones, grafiske display og software i det forskellige alarmudstyr.

Fremtidssikret og bagudkompatibelt

I forbindelse med fremtidige opdateringer, vil udstyr på den eksisterende løsning også kunne anvendes fremadrettet. Dertil giver et API interface en åben snitflade mod 3. parts produkter og systemer.

Innovation og opdateringer

Hos Tunstall har vi mange års erfaring med at søge de rigtige input til løsninger – via dialog med personale i ind- og udland. Det giver os en unik indsigt i arbejdsgange, samt hvilke behov, der tegner sig fremadrettet. Denne viden hjælper os med at skabe produktudvikling og innovation til gavn for vores kunder.

ISO-certificeret virksomhed

Hos Tunstall gennemfører vi løbende indsatser i forhold til sikkerhed inden for forskellige områder. Vores certificeringer er følgende:

  • ISO 27001
  • ISO 14001
  • ISO 9001

Stor erfaring med at samarbejde

Vi har stor erfaring med at integrere vores løsninger med andre systemer – og dermed også at samarbejde med andre leverandører. Vi kan bl.a. nævne følgende:

  • Samarbejde med LINAK betyder, at personalet kan modtage intelligente sengealarmer på smartphones.
  • Samarbejde med PowerNet FlexCare gør, at patienten har adgang til tv, radio og internet fra en tablet.
  • Integrationer til BMS og CTS-anlæg.

Systemoversigt

Patientkaldeanlægget flamenco® overholder de strenge sikkerheds- og driftskrav i forhold til den tyske standard DIN VDE 0834. Når flamenco® forbindes med vores danskudviklede kommunikationsplatform, kan der også benyttes en lang række trådløst udstyr. Det kan fx være bærbare alarmsendere i stedet for træksnore. Samspillet mellem kommunikationsplatformen og flamenco® giver et fleksibelt, skalerbart og sikkert system til hospitaler.

Mere information om løsninger til hospitaler

Kontakt en af vores konsulenter for en snak om vores løsninger til hospitaler.

Kontaktoplysninger på konsulenterne finder du HER >

Hurtig alarmhåndtering på smartphones

Mere info

Sikkerhed på hospitaler

Mere info

Salg og administration

Kontakt vores salgsteam, hvis du vil vide mere om vores løsninger.

Mere info