Den nyeste viden på demensområdet

maj 23, 2023

Sikkerhed og tryghed for demensramte, plejepersonale og pårørende. Det er et kerneområde for Tunstall. Vi er derfor ofte i dialog med mennesker, der arbejder indenfor demensområdet. Senest i sidste uge, hvor vi benyttede muligheden for at være med på årets udgave af DemensDagene.

DemensDagene 2023

Over 1.100 deltagere havde fundet vej til den to dage lange tværfaglige konference. To dage, der bød på nye input og erfaringsudveksling med fagfolk, beslutningstagere og ledere fra hele landet.

Demensvenlige løsninger, der giver en sikker og tryg hverdag

At hjælpe mennesker med demenssygdomme kræver stor empati og indlevelsesevne. Når vi dertil lægger de rette teknologiske hjælpemidler, kan den demensramtes dagligdag gøres mere tryg – og sikker. Her kommer Tunstall ind i billedet, da vi har mange års erfaring med demensområdet. Vi er en demensvenlig virksomhed, hvor alle ansatte uddannes til demensvenner. Det sker i samarbejde med Alzheimerforeningen, der bl.a. rådgiver om, hvordan man bedst imødekommer og kommunikerer med demensramte. Den viden har vi med os, når vi udvikler og forbedrer vores løsninger indenfor demenssikring.

Tryghedsskabende teknologi og demensvenlige sygehuse

Hos Tunstall er vi kendt for tryghedsskabende teknologi til især plejehjem. Her giver vores demenssikring tryghed hver eneste dag – for den demensramte og personalet. Og ja, i sidste ende også tryghed for pårørende. Samme sikkerhed kan vi skabe på sygehuse, som vi ønsker at gøre demensvenlige. Fx ved at gå i dialog med sygehuse om at gøre indlæggelsesforløbet mere sikkert og trygt for patienter med demens. Rent teknisk via teknologi, der kan følge patienten på tværs af afdelinger – og sende alarmer til det rette personale.

Mere information om demenssikring fra Tunstall

Henrik Zeyn og Peter Churchill var vores udsendte til DemensDagene i år. Sammen med det øvrige salgsteam hjælper de gerne med vejledning om passende demensløsninger. Løsninger, der passer til det aktuelle behov, og det behov, der opstår på sigt.

Kontaktoplysninger til salgsafdelingen får du HER >

DemenDagene23.jpg

Om DemensDagene

DemensDagene er en årlig konference, som samler fagfolk fra hele landet. DemensDagene henvender sig bredt til fagpersoner og ledere, som arbejder med diagnostik, behandling, psykosocial indsats samt omsorg og pleje af mennesker med demens. I år nåede deltagerantallet op over 1.100.

Konferencen arrangeres af Nationalt Videnscenter for Demens.


Velfærdsteknologiske løsninger fra Tunstall

Løsninger

Velfærdsteknologiske løsninger med mennesket i centrum.

Mere info

Cases

Læs mere om, hvordan Tunstall hjælpe med innovative løsninger inden for plejeområdet.

Mere info

Kontakt

Kontakt vores administration eller salgsteam.

Mere info