Jesper Christensen, Managing Director for Tunstall A/S.



2023 er udnævnt til et kvalitets-år

jan 31, 2023

Hos Tunstall er 2023 udnævnt til et år med ekstra fokus på kvalitet. Kvalitet er naturligvis altid vigtig, men alle Tunstalls medarbejdere er blevet mindet om det i en hilsen fra den globale CEO, Emil Peters. Produkter, services og løsninger er de indlysende steder at lægger kræfter i forhold til kvalitet. Men det gælder også for kommunikation. Både mellem de nærmeste kolleger, på tværs af Tunstalls globale organisation og med samarbejdspartnere, kunder mv.

ISO-certificeringer bestået i fin stil

Hos Tunstall A/S siger Managing Director Jesper Christensen: “Kvalitet og sikkerhed er vigtigt i alt, hvad vi foretager os. Det gælder fra produkter, drift af løsninger, opbevaring af kundedata, salg og kommunikation. Vi har nu gennemgået en intens periode med ISO-certificeringer – og bestået i fin stil. Certificeringerne er for ISO 9001 (kvalitetssikkerhed) og ISO 27001 (informationssikkerhed).”

Kvalitet i forhold til miljø

”Vi begynder nu arbejdet på at blive ISO 14001 certificeret. Tunstall er ISO 14001 certificeret i Sverige og Norge, så derfra har vi nogle erfaringer at trække på. Så for Danmarks vedkommende håber vi på en miljø-certificering inden sommerferien,” siger Jesper Christensen.

Velfærdsteknologiske løsninger fra Tunstall

Løsninger

Velfærdsteknologiske løsninger med mennesket i centrum.

Mere info

Cases

Læs mere om, hvordan Tunstall hjælpe med innovative løsninger inden for plejeområdet.

Mere info

Kontakt

Kontakt vores administration eller salgsteam.

Mere info