10-års jubilæum – med dialog og forståelse

sep 20, 2022

I september er Karina Jespersen kommet i Tunstalls store ”klub” for 10-års jubilarer. Det er altid skønt med medarbejdere, som bliver hos os i mange år. Hun har, som flere andre i Tunstall, skiftet arbejdsfunktion gennem årene. De først par år var hun ansat i vores salgsafdeling, hvor hun var en del af teamet, der arbejder med modtagelse af ordrer. Hun skiftede derefter til projektafdelingen for at hjælpe projektlederne – især i form af undervisning for kunderne (fx superbrugerkurser i forhold til software og daglig håndtering af alarmkald).

Som underviser kan Karina Jespersen gøre kompliceret teknik forståeligt. Derudover er hun er kendt for sit store ”hjælpe-gen”. Det gælder både internt hos Tunstall og for kunderne, der får en god forståelse for vores løsninger, ligesom det er med til at sikre høj kundetilfredshed.

Hun finder dialog med kunderne naturligt, da det giver indsigt i arbejdsgange og input til vores løsninger. Netop dialog med kunderne er vigtigt for Tunstall, da det betyder indsigt i arbejdsgange og hvilke behov, der tegner sig i fremtiden.

Velfærdsteknologiske løsninger fra Tunstall

Løsninger

Velfærdsteknologiske løsninger med mennesket i centrum.

Mere info

Cases

Læs mere om, hvordan Tunstall hjælpe med innovative løsninger inden for plejeområdet.

Mere info

Kontakt

Kontakt vores administration eller salgsteam.

Mere info