DemensDagene 2022 i Aarhus

maj 24, 2022

DemensDagene afholdes for første gang i Aarhus, hvor Musikhuset danner rammerne om arrangementet. Programmet strækker sig over to dage, der er fuld af aktivitet i form af vidensudveksling og networking.

DemensDagene er en tværfaglig konference med omkring 1.000 fagfolk, beslutningstagere og ledere, som dykker ned i den nyeste viden på demensområdet. Konferencen blev indledt med et fælles symposium med oplæg og debat om rekruttering og kompetenceudvikling i demensarbejdet.

Tryghedsskabende teknologi og demensvenlige sygehuse

Pauserne giver god mulighed for at besøge de mange stande i Musikhusets foyerområde. Som demensvenlig virksomhed er Tunstall naturligvis med i udstillerområdet, hvor deltagerne kan få en dialog med forskellige leverandører og organisationer. Hos Tunstall kan vi fx berette om flere løsninger på mange af konferencens emner. Det gælder fx tryghedsskabende teknologi og demensvenlige sygehuse. Vi kan bl.a. gå i dialog med sygehuse om at gøre indlæggelsesforløbet mere sikkert og trygt for patienter med demens.

Tunstall er desuden en demensvenlig virksomhed, hvor alle vores medarbejdere uddannes til demensvenner – med et godt kendskab til demensområdet. Henrik Zeyn og Jesper Dyrhøj er vores udsendte til opgaven.

Om DemensDagene

DemensDagene er en årlig konference, som samler mere end 1.000 fagfolk fra hele landet. DemensDagene henvender sig bredt til fagpersoner og ledere, som arbejder med diagnostik, behandling, psykosocial indsats samt omsorg og pleje af mennesker med demens.

Konferencen arrangeres af Nationalt Videnscenter for Demens.

Velfærdsteknologiske løsninger fra Tunstall

Løsninger

Velfærdsteknologiske løsninger med mennesket i centrum.

Mere info

Cases

Læs mere om, hvordan Tunstall hjælpe med innovative løsninger inden for plejeområdet.

Mere info

Kontakt

Kontakt vores administration eller salgsteam.

Mere info