Tunstall Cognitive Care®

Next generation health & careIntelligent teknologi forudser plejebehov i sundheds- og plejesektoren

mar 22, 2021

Data fra sensorer, automatisk alarmudstyr og smartphones giver viden om borgernes tilstand, så pleje og udstyr kan tilpasses de aktuelle behov.

Behov for behandling, pleje og omsorg ændrer sig i et sygdomsforløb, ligesom en høj alder sætter flere og flere begrænsninger for egen formåen. Med intelligent teknologi får sundheds- og pleje-personale mulighed for at være på forkant med en borgers udvikling. Det kan fx være demensramte, som skal mødes med en individuel og helhedsorienteret tilgang. Indsatserne skal tilpasses de behov, der kan være, alt afhængig af, om sygdommen rammer midt i livet eller i de senere år.

Tunstall Cognitive Care

Tunstall tager det næste skridt i udviklingen af prædiktiv plejeteknologi. Det sker via data fra enheder i hjemmet til at få øje på bekymrende ændringer i adfærd – og foreslå mest passende fremgangsmåde.

Tunstall Cognitive Care er designet til at forbedre livskvaliteten for flere mennesker og samtidig reducere antallet af lægebesøg, ambulanceopkald, hospitalsindlæggelser og efterspørgsel efter hjemmepleje.

Færre indlæggelser
 

Støtter at bo hjemme

Giver mere ro i sindet
 

Målrette resourcerne

Mere information om Tunstall Cognitive Care

Kontakt en af vores konsulenter for en snak om vores løsninger.

Kontaktoplysninger på konsulenterne finder du HER >


Velfærdsteknologiske løsninger fra Tunstall

Løsninger

Velfærdsteknologiske løsninger med mennesket i centrum.

Mere info

Cases

Læs mere om, hvordan Tunstall hjælpe med innovative løsninger inden for plejeområdet.

Mere info

Kontakt

Kontakt vores administration eller salgsteam.

Mere info