Simon Bernchou Brohus, ny UX designer hos Tunstall A/S.



Større brugeroplevelse af vores software

feb 16, 2021

Vi stepper ekstra op på brugeroplevelsen af vores software. Det sker på baggrund af vores ønsker om løbende at forbedre vores løsninger ud fra brugernes synspunkt. I den forbindelse har vi ansat en User Experience Designer i vores udviklingsafdeling. Der er tale om Simon Bernchou Brohus, som allerede er kommet godt i gang hos os.

Simon Bernchou Brohus kommer til at arbejde med input fra markedet og bl.a. udarbejde mockups omkring brugen af vores softwareløsninger.

Hos Tunstall har vi altid lagt stor vægt på, at produktudvikling og innovation sker i tæt samarbejde med specialiseret plejepersonale – og det tilsigtede borgersegment. For at få de rigtige input til løsninger er vi i kontinuerlig dialog med plejere og borgere. Det sker fx via længerevarende testperioder, hvor produkter bliver grundigt afprøvet. Men det sker også ved hjælp af kundernes ønsker til anvendelse af nye teknologiske muligheder. Med ansættelsen af Simon Bernchou Brohus vil vores kunder komme til at se resultater af arbejdet i form af en endnu større brugervenlighed på software siden.

Velfærdsteknologiske løsninger fra Tunstall

Løsninger

Velfærdsteknologiske løsninger med mennesket i centrum.

Mere info

Cases

Læs mere om, hvordan Tunstall hjælpe med innovative løsninger inden for plejeområdet.

Mere info

Kontakt

Kontakt vores administration eller salgsteam.

Mere info