Overvågning af systemerne kan ses på en stor skærm i vores hotline.



Systemovervågning til vores kunder – hele døgnet

sep 22, 2020

Proaktiv serviceafdeling

Vores serviceafdeling tilbyder nu en systemovervågning. Det bevirker, at vores tekniske medarbejdere får besked, så snart der sker noget uhensigtsmæssigt fx med et kaldeanlæg på et plejecenter. Vores medarbejdere kan hurtigt gå online og tjekke problemet. Dernæst kan de kontakte kunden, hvis der fx er netværksproblem eller problem med hardware. Derudover kan de naturligvis også vælge at køre direkte ud til lokationen for at løse problemet.

Driftovervågning 24/7

Leon Nielsen (Head of Service & Support) fortæller: ”Vores systemovervågning kan kort og godt tjekke status på fx et plejecenters alarmsystem. Kører systemet som det skal? Er belastningen i forhold til diskplads, RAM-forbrug, CPU-forbrug m.m. som den skal være? Med kendskab til disse informationer, kan vores medarbejdere reagere proaktivt på evt. udfordringer – uanset tidpunktet.”

Leon Nielsen fortsætter: ”Hos Tunstall har vi bemandet vores overvågningscenter døgnet rundt, så vi altid er klar til at hjælpe.”

Teknikken bag

Løsningen er baseret på en PRTG-platform fra tyske Paessler. Løsningen udvikles løbende og understøtter foruden den agentbaserede overvågning. Det betyder, at vi fremover kan levere SLA-rapporter på uge- eller månedsbasis, som dokumentation på vores høje oppetider.

Yderligere information

Leon Nielsen er Head of Service & Support, der spænder over 1st line support, 2nd og 3rd line. Deruover har serviceafdelingen tekniske konsulenter, der kører ud fra eget hjem, så de hurtigt kan komme ud til kunder i hele landet.

Hvis du er interesseret i en proaktiv service, så kontakt gerne vores salgsteam, der er klar med flere informationer.

Kontakt vores salgskonsulenter HER >


Velfærdsteknologiske løsninger fra Tunstall

Løsninger

Velfærdsteknologiske løsninger med mennesket i centrum.

Mere info

Cases

Læs mere om, hvordan Tunstall hjælpe med innovative løsninger inden for plejeområdet.

Mere info

Kontakt

Kontakt vores administration eller salgsteam.

Mere info