Nye investeringer sikrer Tunstall fortsat vækst

apr 9, 2020

Nye investeringer styrker Tunstall Healthcares position som en markedsledende, global leverandør af softwareløsninger, services og teknologi til hospitaler, pleje- og telemedicinske markeder. Det styrker både aktiviteter og services, samt udvikling af nye pleje- og telemedicinske løsninger.

Ved at integrere smart teknologi med overvågnings- og supportservices hjælper vi borgere og personale verden over. Vi hjælper med, at hverdagen bliver så normal som muligt – på trods af evt. sygdomme og handicaps. Det giver en forbedret livskvalitet og betyder et bredere udvalg af plejemuligheder for den enkelte. Tunstalls services giver mulighed for at reducere social pleje, hospitalsbesøg eller lægehjælp. Noget, der aldrig har været vigtigere for brugerne end under Covid-19-krisen.

I de seneste år er Tunstall vokset væsentligt og har udviklet sig fra at være en udstyrsleverandør til en softwareløsnings- og teknologivirksomhed – med services inden for hospital, pleje og sundhed. I dette tidsrum har vi næsten fordoblet antallet af brugere, som anvender løsninger fra Tunstall, så 5 millioner mennesker anvender vores teknologi og serviceydelser hver dag.

Tunstall er repræsenteret i 17 lande, og er i fuld gang med at udvikle nye systemer, der kan hjælpe borgere med behov for pleje. De nye investeringer i Tunstall giver os fleksibilitet og forbedrer vores samlede finansielle styrke.

De nye investeringer er foretaget af Barings og M&G, der giver os muligheden for at bygge videre på det gode arbejde – og fortsætte med at skabe vækst og innovation. Det muliggør, at vi kan fortsætte med at opfylde målet om transformationen til en førende softwarefokuseret teknologivirksomhed inden for digital hospital, pleje og sundhed – og at vi fortsat kan tilbyde nye services, til stor hjælp for endnu flere mennesker.

Velfærdsteknologiske løsninger fra Tunstall

Løsninger

Velfærdsteknologiske løsninger med mennesket i centrum.

Mere info

Cases

Læs mere om, hvordan Tunstall hjælpe med innovative løsninger inden for plejeområdet.

Mere info

Kontakt

Kontakt vores administration eller salgsteam.

Mere info