Tunstall er blevet ISO 27001-certificeret

apr 21, 2020

I både Danmark, Sverige, Finland og Norge har Tunstall gennemført en række indsatser i forhold til informationssikkerhed, så vi lever op til høje krav om data- og informationssikkerhed. Dette arbejde har nu resulteret i, at vi er ISO 27001-certificeret.

”Certificeringen er med til at synliggøre os som en kvalitetsorienteret virksomhed. Samtidig er det et stort skulderklap til hele organisationen. De høje krav, vi stiller til os selv hver dag er vigtige – og certificeringen viser, at vi som virksomhed altid har fokus på at forbedre sikkerheden i vores processer,” siger Kristoffer Axelsson, CEO Tunstall Nordic.

Vi har arbejdet målrettet i otte måneder med at beskrive arbejdsgange og dokumentere data- og informationssikkerhed på tværs af organisationen.

ISO 27001

ISO 27001 er en standard til styring af informationssikkerhed. Certificeringen betyder, at vi kan dokumentere et stabilt højt data- og informationssikkerhedsniveau. Sikkerheden er dermed en integreret del af alt, hvad der sker hos Tunstall i hele Norden. Vi prioriterer beskyttelse af vores data, systemer og ydelser højt, så vi altid tænker sikkerhed ind i arbejdsgangene.

International Organization for Standardization (ISO) er verdens største og mest kendte udgiver af internationale standarder, og stiller høje krav til virksomhederne, før de kan certificeres.

Velfærdsteknologiske løsninger fra Tunstall

Løsninger

Velfærdsteknologiske løsninger med mennesket i centrum.

Mere info

Cases

Læs mere om, hvordan Tunstall hjælpe med innovative løsninger inden for plejeområdet.

Mere info

Kontakt

Kontakt vores administration eller salgsteam.

Mere info