Fra venstre: Sune Pedersen (Development Director, Danmark), Robert Lindgren (Product Manager for TES, Sverige) og Anette Stjerne (Sales Director, Danmark) modtager prisen på scenen i Birmingham, England.



Tunstall Nordic vinder ”INTERNATIONAL TEC Award 2019”

okt 15, 2019

Vi var stolte over at være blandt de tre nominerede til ITEC Awards. At vi har vundet, gør det bare endnu bedre.

ITEC Awards er designet til at fejre det allerbedste, som TEC-branchen har at tilbyde. ITEC-priserne (International Technology Enabled Care) viser ekstraordinært arbejde inden for "Technology Enabled Care" og er designet til at anerkende ekspertise, innovation og fremragende resultater inden for sektoren.

TES – planlægningssoftware til kommunerne

Tunstall Nordic har vundet prisen på grund af TES, der er planlægningssoftware til kommuner. TES er et system, der kan planlægge, automatisere og dermed forbedre den daglige indsats inden for hjemmeplejen. Systemet kan bl.a. integreres med flere forskellige operativsystemer og omsorgssystemer.

Personalet indtaster forskellige plejebehov i systemet. Meddelelse herom sendes derefter automatisk til den relevante enhedsleder. Baseret på dette udarbejdes en besøgsplan, hvorefter den automatiske planlægning sker.

Behov for optimering af ressourcer i kommunerne

Vi lever generelt længere og risikoen for sygdom og funktionstab er dermed større. Det stigende pres på den offentlige økonomi og manglen på SOSU´er kalder på nye og innovative løsninger. Løsninger, der kan sikre, at vi alle kan klare os længst og bedst muligt i eget hjem.

Billedet er det samme i de lande, som vi normalt sammenligner os med. Det er nødvendigt for den enkelte kommune at tilpasse sin indsats og tænke i nye løsninger. Det har 200 ud af 290 kommunerne i Sverige gjort med TES, da systemet kan optimere ressourcerne – og dermed også spare penge for kommunen.

TES giver et godt overblik over hjemmeplejens planlagte besøg, de udførte besøg og mulighed for opfølgning.

I Danmark er den første kommuner klar til at påbegynde indkøringen af TES-systemet.

En stor ære for Tunstall i hele Norden

For os er det en ære. Vi arbejder hårdt hver dag for, at mennesker har friheden til at leve livet fuldt ud på et sted, de selv ønsker. Det gør vi også i dag – og i morgen.

Hvad kan Tunstall gøre for dig?

Hvis du ønsker en dialog om, hvordan Tunstall kan hjælpe i din kommune, så tag endelig kontakt med vores salgsteam.

Kontakt vores salgsteam HER >

Få Tunstalls nyhedsbrev hver måned
Tilmeld

Velfærdsteknologiske løsninger fra Tunstall

Løsninger

Velfærdsteknologiske løsninger med mennesket i centrum.

Mere info

Cases

Læs mere om, hvordan Tunstall hjælpe med innovative løsninger inden for plejeområdet.

Mere info

Kontakt

Kontakt vores administration eller salgsteam.

Mere info