Chefkonsulent Jesper Dyrhøj (th) demonstrerer patientkaldeanlægget flamenco©



FSTA Årskonference 2019

okt 10, 2019

Tunstall deltog for første gang i FSTA Årskonferencen, der blev afholdt i Nyborg den 2.-4. oktober. Konferencen er for professionelle aktører med interesse inden for drift, teknik, byggeri og arkitektur på danske hospitaler.

Patientkaldeanlægget flamenco©

Gennem de seneste år har Tunstalls fokusområde, i Danmark, været teknologiske hjælpemidler og velfærdsteknologiske løsninger til plejehjem, sociale bosteder, hjemmeplejen, jobcentre og inden for det psykiatriske område. Hospitaler var tidligere et stort fokusområde. Det bliver det nu igen.

I Danmark var CD2000 vores patientkaldeanlæg. Det udgjorde størstedelen af markedet inden for danske hospitaler. Efter en periode med andre fokusområder, er vi nu klar med patientkaldeanlægget flamenco©.

Tysk kvalitet

Patientkaldeanlægget er udviklet af Tunstall i Tyskland, og overholder de strenge sikkerheds- og driftskrav i forhold til den tyske standard DIN VDE 0834. På verdensplan benytter over 1.000 hospitaler flamenco®, som er skalerbar og kan designes til at opfylde de krav, der stilles til et moderne, sikkert og fleksibelt patientkaldeanlæg. 

Tilpasses danske forhold

Det tyskudviklede system tilpasses det danske marked. I Danmark er det fx almindeligt, at kald modtage på Smartphones. Det er det ikke på hospitaler i Tyskland. Vi har derfor taget det hurtige og pålidelige fra systemet og bygget vores danske softwareplatform (TeleVagt) ovenpå. Det giver bl.a. mulighed for at modtage kald på DECT- og Smartphones, samt benytte trådløst udstyr.

Stor interesse fra deltagerne

At Tunstall er tilbage på hospitalsmarkedet skabte stor interesse blandt konferencens mange deltagere. De fik en god dialog omkring brugervenligheden, som er helt i top. Det er fx nemt at skifte komponenter, da systemet har en ensartet designlinje.

Mere information om patientkaldeanlægget flamenco©

Ønsker du flere oplysninger om løsninger til hospitaler, så kontakt endelig vores salgsteam.

Kontakt vores salgsteam HER >

Læs mere om flamenco© HER >

Baggrund om FSTA

FSTA er både et fagligt netværk og vidensforum, der drives og udvikles på baggrund af en høj faglighed blandt medlemmerne – og bygger på deres evne til at forøge vidensniveauet og kvaliteten af sygehusdrift og -byggeri i Danmark.

Konferencen har hver år omkring 300 deltagere, som har indflydelse på – og erfaring med – de forskellige fagområder inden for sygehusbyggeri og hospitalsdrift. Gennem bl.a. foredrag præsenteres deltagerne for aktuelle temaer og viden inden for det danske sundheds- og hospitalsvæsen.

Patientkaldeanlæg til hospitaler

Hospitaler

Fleksibelt og sikkert patientkaldeanlæg til hospitaler.

Mere info
Kaldeanlæg til sygehuse og hospitaler

Plug and Play

Patientkaldeanlæg til sygehuse og hospitaler – når det skal være enkelt, praktisk og sikkert.

Mere info
Alarmer på hospitaler og sygehuse

Administration

Patientkaldeanlæg til sygehuse og hospitaler. Det er i tysk kvalitet og udført med hjælp af dansk innovation.

Mere info