Mads Dybvad Nielsen forklarer om Intelligent Omsorg på Digitaliseringsmessen 2019.



Digitaliseringsmessen 2019

okt 7, 2019

Danmarks største event for offentlig digitalisering tiltrækker hvert år mere end 2.000 mennesker fra kommuner, regioner, stat og leverandørmarkedet. Der er naturligvis tale om Digitaliseringsmessen, der også i år blev afholdt i Odense Congress Center.

Besøgstallet var igen i top – og det gav stor travlhed på stand E31. Her stod Mads Dybvad og Klaus Riisberg klar med information om forskellige løsninger fra Tunstall. Derudover var Henrik Graunsbæk og Maria Hunosøe med til at fortælle om vores telemedicinske løsninger.

Overvældende interesse for Intelligent Omsorg

Vi oplevede kø på standen – især til vores løsning, der kan detektere fald i boligen. En løsning, der også giver mulighed for Digital Visitation uden at forstyrre borgerens dagligdag. Endelig kan der også foretages aktivitetsregistrering, som er vigtigt i forhold til tidlig opsporing.

Se mere om Intelligent Omsorg HER >

Et samlet overblik

I de senere år er flere og flere opgaver, vedr. udstyr, rykket fra de enkelte institutioner og ind i IT-afdelingerne. Det nødvendiggør, at kommunerne tilpasser sig og tænker i nye løsninger. Og netop her kan Tunstall hjælpe med softwareløsningen Composio. Den giver et samlet overblik over udstyr på de forskellige institutioner – til stor gavn for IT-afdelingerne, når de inddrages i beslutningsprocessen omkring udstyr til institutionerne.

Med Composio kan IT-afdelingerne rulle systemer ud, vedligeholde, tage backup og administrere alle pc’er fra ét centralt sted. I stedet for at lave ændringer på den enkelte pc på institutionen, sker ændringerne på Composio-serveren.

Mere info om Composio HER >

Digitaliseringsmessen

Digitaliseringsmessen afholdes af KL i samarbejde med Borgerservice Danmark og KIT@. Samarbejdet sikrer, at messen giver de besøgende en stor indsigt i aktuelle private og offentlige it-løsninger og -projekter, som kan understøtte og effektivisere den kommunale velfærdsudvikling og opgaveløsning.

Yderligere information om vores løsninger

Er du interesseret i Composio eller Intelligent Omsorg eller andre af om vores løsninger, så kontakt endelig vores salgsteam.

Kontakt vores salgsteam HER >

Hvis du ønsker mere information om vores telemedicinske løsninger, så kontakt gerne Henrik Graunsbæk.

Kontaktinformation vedr. telemedicin HER >

Composio

Med Composio kan flere løsning samles i én. Det giver et godt overblik over alt udstyr, der findes på plejecentret eller i kommunen.

Mere info
Sensorteknologi i egen bolig

Intelligent Omsorg

Vi tilbyder Digitalt Tilsyn, som to gange hver nat, kontrollerer om borgeren er i sin seng. Såfremt der er noget usædvanligt, giver vi hjemmeplejen besked.

Mere info

Salg og administration

Kontakt vores salgsteam, hvis du vil vide mere om vores løsninger.

Mere info