Peter W. Churchill og Michael Andresen repræsenterede Tunstall på den demensfaglige konference i Hobro.



Demensfaglig konference 2019

okt 14, 2019

Hobro Idrætscenter dannede rammerne for Mariager Kommunes demensfaglige konference, der løb af stablen den 9. oktober.

Idrætscentret var fyldt med oplægsholde, udstillere, ledere, politikere og medarbejdere, der arbejder med demensramte mennesker.

Tunstall var at finde mellem udstillerne. Stærkt repræsenteret af Peter Churchill og Michael Andresen. Begge var i fuld sving det meste af dagen, da der var stor interesse for vores løsninger inden for demensområdet. Interessen var særlig stor for ID Lock og elektroniske låse.

ID Lock til plejecentre

Plejecentre har mulighed for at øge trygheden og sikkerheden for beboerne på demensafsnittet – med Tunstalls unikke låsesystem, ID Lock. Løsningen går kort og godt ud på, at beboernes døre er låste, men automatisk låses op, når beboerne er tæt på døren til deres egen bolig. De skal blot have en lille alarmsender på sig – fx på armen, i en snor om halsen eller i tøjet. Døren kan dog altid åbnes inde fra boligen, da døren kun er låst fra den udvendige side. Derudover kan plejepersonalet altid åbne døren med en specielt tilpasset alarmsender eller en traditionel systemnøgle.

Læs mere om ID Lock HER >

Elektroniske låse til hjemmeplejen

Elektroniske låse giver mulighed for en nøglefri hjemmepleje, da det traditionelle nøglebundt erstattes med en digital nøgle i en Smartphone. Det giver også nye arbejdsgange, som både kan spare tid og penge.

Læs mere (og se en lille video) om elektroniske dørlåse HER >

Mere information om løsninger inden for demensområdet

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan demenssikring kan være med til at skabe tryghed og sikkerhed i hverdagen, så kontakt vores salgsteam.

Kontakt vores salgsteam HER >

Velfærdsteknologiske løsninger fra Tunstall

Løsninger

Velfærdsteknologiske løsninger med mennesket i centrum.

Mere info

Cases

Læs mere om, hvordan Tunstall hjælpe med innovative løsninger inden for plejeområdet.

Mere info

Kontakt

Kontakt vores administration eller salgsteam.

Mere info