Peter W. Churchill og Maria Hunosøe på Tunstalls stand i forbindelse med KL's Ældrekonference i Kolding.



KL's Ældrekonference 2019

sep 18, 2019

Årets ældrekonference var bygget op omkring temaet "Hvad er et godt ældreliv?" Konferencen skulle derfor forsøge at give et fagligt bud på, hvordan man som borger, pårørende, medarbejder samt frivillig kan arbejde med at fremme det gode ældreliv for de svageste ældre borgere.

KL havde strikket et fint program sammen med en række debatoplæg i løbet af dagen. Imellem de interessante oplæg kunne deltagerne hente inspiration fra udstillere, som kunne præsentere løsninger til et forbedret ældreliv. Iblandt udstillerne var Tunstall, der var repræsenteret ved Peter Churchill. Han fik i øvrigt selskab af Henrik Gaunsbaek og Maria Hunosøe, som begge er fra Tunstall Health i Odense.

Tunstalls trekløver gav en række bud på, hvordan vores løsninger kan give et godt ældreliv. Det medførte en række gode dialoger om Intelligent Omsorg (digitalt tilsyn og falddetektering), Ledelys (undgå faldulykker i mørket), telemedicin og sikring inden for demensområdet.

Flere hundrede deltager havde fundet vej til Hotel Comwell, Kolding, der dannede rammerne for konferencen. Her kunne de få et overblik over, hvordan vi, ved at tænke i et større og bredere perspektiv, kan give flest ældre det liv, de er berettiget til.

Lys kan højne sikkerhed og trivsel

Velfærdsteknologi kan sammensættes på flere måder. Hos Tunstall har vi bl.a. erfaring med at tænke ud over egen produktportefølje og integrere med løsninger fra andre leverandører. Et godt eksempel er i forhold til lys på plejecentre.

Mere info
Sensorteknologi i egen bolig

Intelligent Omsorg

Vi tilbyder Digitalt Tilsyn, som to gange hver nat, kontrollerer om borgeren er i sin seng. Såfremt der er noget usædvanligt, giver vi hjemmeplejen besked.

Mere info