Chefkonsulent Peter W. Churchill ses her sammen med salgschef Anette Stjerne.



AAL Forum 2019 i Aarhus den 23.-25. september

sep 26, 2019

Med 32 workshops, 65 udstillere og 800 deltagere blev det tre travle dage på AAL Forum 2019 i Aarhus. AAL Forum er en international konference med fokus på de nyeste og bedste løsninger inden for implementering af velfærdsteknologi.

Oplægsholdere, udstillere og deltagere kom fra en række europæiske lande. Det betød, at Aarhus var mødested for Europas centrale spillere, der kunne diskutere og sætte retningen for fremtidens velfærdsteknologi.

Tryghed, selvhjulpenhed og frihed

AAL Forum foregik i et samarbejde mellem EU-programmet Active and Assisted Living (AAL) og Center for Frihedsteknologi, Aarhus Kommune. EU-programmet har til formål at skabe tryghed, øget selvhjulpenhed og mere frihed for ældre borgere gennem udvikling af velfærdsteknologiske løsninger.

I udstillerområdet kunne deltagerne gå på opdagelse i velfærdsteknologiens univers – og afprøve flere teknologier og koncepter. På Tunstalls stand kunne deltagerne høre om løsninger, der bidrager til alle EU-programmets formål.

Sensorteknologi og sundheds-app

Salgschef Anette Stjerne og chefkonsulent Peter W. Churchill stod på standen alle dage. Og dagene blev hektiske. Der var stor interesse for konceptet ”Intelligent Living”, som er sensorteknologi til falddetektering, digitalt tilsyn og aktivitetsregistrering. Interessen var også stor for Tunstalls sundheds-app. En app, der skal ses som et supplement til borgere med en sundhedstilstand, som skal følges tæt. Denne app passer til målsætningen ”selvhjulpenhed”, da den enkelte borger vil kunne registrere udviklingen i egen sundhed. Når disse data registreres vil det give kommunen bedre mulighed for tidlig opsporing – og dermed forebyggelse i forhold til borgerens fremtidige sundhedstilstand.

Se mere om falddetektering HER >

Vil du vide mere om Tunstalls sundheds-app, så kontakt salgschef Anette Stjerne på ans@tunstallnordic.com eller telefon 40 19 04 43

Velfærdsteknologiske løsninger fra Tunstall

Løsninger

Velfærdsteknologiske løsninger med mennesket i centrum.

Mere info

Cases

Læs mere om, hvordan Tunstall hjælpe med innovative løsninger inden for plejeområdet.

Mere info

Kontakt

Kontakt vores administration eller salgsteam.

Mere info