Chefkonsulent Jesper Dyrhøj taler med en af de mange deltagere på dette års udgave af DemensDagene.



DemensDagene 2019

maj 26, 2019

Den 23.-24. maj blev DemensDagene afholdt i Tivoli Hotel & Congress Center i København. DemensDagene er en to-dages konference, der samler fagfolk inden for demensområdet. Konferencen præsenterer bl.a. ny forskning, projekter og best practice.

DemensDagene kunne denne gang fejre 20-års jubilæum, da den første konferencen blev afholdt i 1999. Gennem årene har arrangementet vokset sig større og større. Også i år resulterede fagfolk fra hele landet i et højt antal deltagere.

Ind imellem de mange foredrag kunne deltagerne søge information hos leverandører, der kunne fortælle om deres løsningen inden for demensområdet.

Iblandt leverandørerne stod repræsentanter fra Tunstall. Her kunne deltagere få sig en snak om løsninger, der højner både sikkerhed og tryghed for demensramte, personale og pårørende.

Demenssikring

Vores unikke demenssikring gør det unødvendigt med låste døre på plejehjemmet. Det giver både tryghed og større sikkerhed i dagligdagen.

Mere info

Godt arbejdsmiljø og stor sikkerhed på Esehuset

Systematisk arbejde med sikkerhedskulturen, forebyggelse af arbejdsskader og nedbringelse af sygefraværet. Dette arbejde er blevet anerkendt af Esbjerg Kommune, der har tildelt Esehuset en arbejdsmiljøpris.

Mere info

E-bøger

Download vores e-bøger.

Mere info