Chefkonsulent Peter W. Churchill får en snak med nogle af Årskursets deltagere.



Demenskoordinatorernes Årskursus 2018

sep 18, 2018

DemensKoordinatorernes Årskursus blev igen i år afholdt over tre dage. Hotel Nyborg Strand var også denne gang valgt til at danne rammerne omkring arrangementet.

Lidt over 400 deltagere samledes til de mange foredrag, seminarer og workshops. Derudover var der, som altid, rig mulighed for erfaringsudveksling.

Årskurset fungerer i øvrigt som løbende efteruddannelse for demenskoordinatorer, der alle modtager kursusbevis ved afslutningen af kurset.

Årets demenskoordinator

Hvert år kårer DemensKoordinatorer i DanmarK (DKDK) årets demenskoordinator. Prisen går til et medlem, der har ydet en særlig indsats på demensområdet. Grethe Skovlund, der er demenskonsulent i Vejle Kommune, blev kåret som Årets Demenskoordinator 2018.

Tunstall i udstillerområde

I foyer-områder kunne de mange deltagere bl.a. lade sig inspirere af Tunstall, der var iblandt 39 udstillere med løsninger inden for demensområdet. Tunstalls konsulenter kunne fortælle om vores unikke løsninger inden for demenssikring.

Læs mere om vores løsninger inden for demensskiring >

Demensring

Demensringen giver beboerne mulighed for at vandre rundt i plejecentrets udenomsarealer – uden begrænsninger.

Mere info

Demenssikring

Vores unikke demenssikring gør det unødvendigt med låste døre på plejehjemmet. Det giver både tryghed og større sikkerhed i dagligdagen.

Mere info

E-bøger

Download vores e-bøger.

Mere info