Chefkonsulent Jesper Dyrhøj har en dialog med to af deltagerne på DemensDagene.



DemensDagene 2018

maj 15, 2018

DemensDagene blev afholdt den 7.-8. maj, og samlede igen i år deltagere fra hele landet. Deltagerne var fagpersoner og ledere, der arbejder med udredning, behandling, pleje, omsorg og forskning i demens.

DemensDagene blev afholdt første gang i 1999. Siden da er konferencens deltagerantal vokset fra 250 til flere end 1.000 deltagere om året. DemensDagene 2018 var ingen undtagelse, da der igen i år var mange mennesker og megen aktivitet.

I løbet af de to dage kunne de mange deltagere vælge mellem 10 symposier og tre frie foredrag. Dertil kom udstillerområder, hvor deltagerne kunne lade sig inspirere af virksomheder, foreninger og organisationer. Iblandt virksomhederne var Tunstall, der havde bemandet standen med Jesper Dyrhøj og Peter Churchill. De kunne fortælle om vores forskellige løsninger inden for demenssikring. Det vil bl.a. sige ID Lock, Demensring, alarmsendere og ledelys.

Den årlige konference arrangeres af Nationalt Videnscenter for Demens. Antallet af deltagere nåede i år op på 1.230.

Demenssikring

Vores unikke demenssikring gør det unødvendigt med låste døre på plejehjemmet. Det giver både tryghed og større sikkerhed i dagligdagen.

Mere info

Demensring

Demensringen giver beboerne mulighed for at vandre rundt i plejecentrets udenomsarealer – uden begrænsninger.

Mere info

E-bøger

Download vores e-bøger.

Mere info