Henrik Zeyn i dialog med et par af de mange deltagere på DemensDagene 2024



Tunstall på DemensDagene 2024

maj 6, 2024

Menneskelig empati, indlevelsesevne og teknologiske hjælpemidler. Sammen kan det forbedre demensramtes hverdag, så den bliver mere tryg og sikker.

Demensvenlige sygehuse og tryghed på plejehejm

Hos Tunstall har vi mange års erfaring med tryghedsskabende teknologi til især plejehjem. Her giver vores demenssikring tryghed for både demensramte, personalet – og de pårørende. Samme sikkerhed kan vi skabe på sygehuse, som vi ønsker at gøre demensvenlige. Det vil sige et mere sikkert og trygt indlæggelsesforløb for demensramte patienter. Med vores teknologi kan patienten fx følges på tværs af afdelinger – og sende alarmer til det rette personale.

DemensDagene 2024

Demenssikring er et kerneområde for Tunstall. Vi er ofte i dialog med fagpersonale, der arbejder indenfor demensområdet. Vi er derfor glade for, at mere end 1.000 deltagere deltog i dette års udgave af DemensDagene. Arrangementet bød på nye input og erfaringsudveksling med fagfolk, beslutningstagere og ledere fra hele landet.

Mere information om demenssikring fra Tunstall

Henrik Zeyn og Jesper Dyrhøj repræsenterede Tunstall til DemensDagene i år. Sammen med det øvrige salgsteam hjælper de gerne med vejledning om demensløsninger, der passer til de nuværende og fremtidige behov.

 

Velfærdsteknologiske løsninger fra Tunstall

Løsninger

Velfærdsteknologiske løsninger med mennesket i centrum.

Mere info

Cases

Læs mere om, hvordan Tunstall hjælpe med innovative løsninger inden for plejeområdet.

Mere info

Kontakt

Kontakt vores administration eller salgsteam.

Mere info