Oplev Tunstall Freedom

Vores løsninger og services bygger på mange års erfaring med forskning og samarbejde med pleje- og sundhedspersonale verden over. Det gør os i stand til at hjælpe vores kunder indenfor tryghed, sikkerhed og optimering af ressourcer. Vi anvender data og indsigt til at målrette ressourcer til individuelle løsninger.

Hvad er Tunstall Freedom?

Tunstall Freedom er en ny måde at samarbejde på. Det hidtidige kunde- og leverandørforhold skiftes ud med et partnerskab, hvor samarbejdet udgør det centrale omdrejningspunkt.

Med skræddersyede løsninger, som er tilpassede og fleksible, vil vi kunne tilfredsstille vores kunders unikke behov.

Vi er også klar over, at kundens unikke behov ændrer sig. Derfor kan løsningen skalleres op og ned efter behov. 

Hvad betyder Tunstall Freedom for kommunen?

  • Ingen store engangsinvesteringer
  • Ingen uforudsete driftsomkostninger
  • Ingen binding
  • Altid seneste teknologi
  • Fri udskiftning af udstyr til nyt – under aftalen
  • Fagprofessionel service og support
  • Fast månedlig ydelse
  • Vi tager hånd om jeres løsning 24/7
  • Integration til de fleste kommunesystemer

Fordele ved Tunstall Freedom

Med Tunstall Freedom kendes alle driftomkostningerne på løsningen, så uforudsete udgifter undgås. Samtidig er det en stor tryghed, at vores team af dygtige serviceteknikere påbegynder fejlretning inden for 3 timer – uanset ugedag og tidspunkt på døgnet!

Vores serviceteknikere er fordelt rundt om i landet. De kører ud hjemmefra i servicebiler, der også fungerer som servicelager. Det betyder, at de hurtigt kan udskifte evt. defekte dele på et servicebesøg.

Alle teknikerne har en baggrund som elektriker, elektronikmekaniker eller lignende – med en ekstra uddannelse inden for de kaldeanlæg og alarmsystemer, som vi leverer. 

Via forskellige kurser sikrer vi, at medarbejderne kender de vigtige funktioner og at investeringen giver det fulde udbytte. Kurserne kan fx være anvendelse af DECT- telefoner eller uddannelse til superbrugere, der opnår kompetencer i oprettelse af udstyr mv.

Vi sætter stor pris på et langvarigt samarbejde – fra installation og opstart over uddannelse til service, vedligehold og hotline.

Vil du vide mere?

Du kan kontakte en af vores konsulenter HER >

Download brochure om Tunstall Freedom HER >