Fra venstre ses Mads Dybvad Nielsen og Michael Andresen (begge Danmark) med Tunstalls CEO, Emil Peters. De har her en samtale om hospitalssystemet, der er udviklet i et samarbejde mellem Tunstall i Danmark og Tyskland.



Innovativ velfærdsteknologi giver bedre mulighed for tryghed i ældre- og sundhedsplejen

mar 28, 2023

Tryghed og sikkerhed hører sammen. I hvert tilfælde for Tunstall, hvor vores erfaring giver den højeste sikkerhed til plejehjem, hjemmepleje, hospitaler og psykiatri. Via dialog med vores kunder får vi inspiration til nye løsninger, der giver endnu bedre sikkerhed og tryghed. Det kan fx være demenssikring på hospitaler og mulighed for at sende alarmer på tværs af afdelinger. Et andet eksempel er overfaldsalarmer, som kan lokaliseres udendørs via kollegernes smartphones. En funktion, som nu benyttes indenfor psykiatrien i Danmark.

Tunstalls Globale CEO har nu taget turen, fra hovedkontoret i England, for at se på de løsninger, som udvikles i Danmark.

”Hos Tunstall er der gode muligheden for at dele viden og perspektiv på noget, der er vigtigt for mennesker, uanset hvor de befinder sig i verden. I Danmark har Tunstall stor erfaring med at anvende teknologi til både at støtte mennesker med behov for pleje og personale, som tager sig af dem. Mit besøg i Danmark er for at opleve den innovative tilgang, som også kan give forbedringer i andre lande. Jeg tager flere opgaver og idéer med mig fra mit besøg i Danmark – og er spændt på at se, hvordan de kan bidrage til at forbedre sundheds- og omsorgsområdet rundt om i verden.”
Emil Peters, CEO

Danske softwareudviklere skaber sikkerhed på plejehjem og hospitaler i flere lande

Softwareudviklingen til mange af Tunstalls løsninger sker på vores danske kontor i Stilling ved Skanderborg. Vores danskudviklede software anvendes hovedsageligt til sikring af plejehjem i flere lande. Softwaren benyttes også på hospitaler, hvor fortrådede komponenter (fx træksnore og rumapparter) er udviklet af Tunstall i Tyskland. Samarbejdet mellem Danmark og Tyskland har skabt nye muligheder, som højner sikkerhed og kommunikation på hospitaler. Det kan fx være lokalisering af demensramte patienter, eller andre patienter, som pga. medicinering oplever forvirring eller lignende.

Vores kunder hjælper os med at skabe løsninger, der også giver sikkerhed i fremtiden

Hos Tunstall har vi mange års erfaring med at søge de rigtige input til løsninger – via tæt dialog med plejepersonale i hele Norden. Det giver os et unikt kendskab til den teknologiske udvikling inden for pleje- og hospitalsområdet. Samtidig giver det os en stor indsigt i arbejdsgange, samt hvilke behov, der tegner sig i fremtiden.

Fra kontoret i Stilling er vi i høj grad med til at skabe fremtidens digitaliserede løsninger. Men det kan også ske i samarbejde med andre partnere, ligesom vi har stor ekspertise i at integrere mod andre leverandørers løsninger.

Læs mere om kaldeanlæg og sikkerhed på hospitaler HER >

Læs mere om demenssikring og andre tryghedsskabende løsninger til plejehjem HER >

Læs mere om personalesikkerhed på Psykiatrisk Center Sct. Hans HER >

Velfærdsteknologiske løsninger fra Tunstall

Løsninger

Velfærdsteknologiske løsninger med mennesket i centrum.

Mere info

Cases

Læs mere om, hvordan Tunstall hjælpe med innovative løsninger inden for plejeområdet.

Mere info

Kontakt

Kontakt vores administration eller salgsteam.

Mere info