Øget sikkerhed og tryghed på plejecentret

Flere plejecentre har øget trygheden og sikkerheden for beboerne på demensafsnittet – med Tunstalls unikke låsesystem, ID Lock.

ID Lock er Tunstalls unikke låsesystem, hvor beboernes døre er låste, men altid kan åbnes indefra på almindelig vis. På den udvendige side af dørene, låses der automatisk op, når beboerne er tæt på døren til deres egen bolig. De skal blot have en lille alarmsender på sig – fx på armen, i en snor om halsen eller i tøjet. Døren åbner kun for den alarmsender/beboer, som bor i boligen. Plejepersonalet kan åbne dørene med en specielt tilpasset alarmsender eller en traditionel systemnøgle.

ID Lock fik i øvrigt en fornem 3. plads i konkurrencen om "Årets Nyhed" på Health & Rehab Scandinavia 2014.

ID Lock giver:

  • Større tryghed og sikkerhed i hverdagen.
  • Større ejerfornemmelse for egen bolig.
  • En stressfaktor mindre for personalet – især om natten.
  • Mindre vold.
  • Færre trusler.
  • Færre pinlige situationer.

Hvilken løsning kan hjælpe med de specifikke behov på dit plejecenter?

Valg af ID Lock sker altid efter en dialog med Tunstall omkring større sikkerhed og tryghed på plejecentret. En af vores konsulenter vil kunne fortælle dig mere om mulighederne med ID Lock fra Tunstall.

Kontaktoplysninger finder du HER >


Reminder

Reminder er et softwareprogram, der gør det muligt, at udsende påmindelser til plejepersonale – fx om medicin, mad eller vask.

Mere info

Demenssikring

Vores unikke demenssikring gør det unødvendigt med låste døre på plejehjemmet. Det giver både tryghed og større sikkerhed i dagligdagen.

Mere info

Intelligent bolig

Falddetektering, digitalt tilsyn og aktivitetsregistrering. Alt i én løsning.

Mere info